Чим супроводжувати нарізку?

Всупереч тому, що ви могли б подумати, в’ялене м’ясо покращує не лише хліб. Також фрукти, такі як інжир і дині, добре поєднуються з м'ясними нарізками і, перш за все, з сирою шинкою. Швидкий салат з помідорами він ідеально підійде майже до всіх в'ялених м'ясних виробів.

Поєднання фруктів і в’яленого м’яса Хліб не лише покращує смак в’яленого м’яса, але й фрукти є чудовим поєднанням із солоним смаком в’яленого м’яса.. Диня, наприклад, широко використовується в гастрономічній панорамі, але інжир і виноград також підходять до сирої шинки.

Соуси, джеми, желе Для тих, хто любить ще ситнішу м’ясну нарізку та сирні страви, вони добре поєднуються з соління, овочі на грилі, свіжі фрукти, сухофрукти, а також соуси та джеми.

Якщо ви обираєте сире в’ялене м’ясо та варене в’ялене м’ясо, краще взяти з собою стіл дві обробні дошки, уникаючи розміщення їх на одній обробній дошці. Розташуйте їх поруч один з одним, не накладаючи один на одного, починаючи від в’яленого м’яса з найсолодшим/ніжнім смаком до тих, що мають найінтенсивніший або пряний смак.

Найбільш класичний спосіб розкладіть нарізку на красивому блюді, поєднавши кожну салямі з такими фруктами, як інжир і виноград, які чудово поєднуються, а також із сирами та гірчицею!

Зелене світло для салатів, перш за все з салату та кабачків, смажених на грилі чи соте, а також смажених, картоплі, вареної всіма способами, та моркви. Чудово поєднується зі шпинатом у вареному та пасерованому вигляді al вершкового масла і з артишоками сира шинка Його посилює весняний смак свіжого гороху та бобів.

Оцініть статтю