Чим топінг відрізняється від глазурі?

Перш ніж йти далі, ви повинні знати, що існує різниця між глазур’ю та топінгом. Глазур — це суміш шоколаду та вершкового масла або шоколаду та крем-фрешу. Тоді як начинка – це назва глазурі, яка поміщається на торт.

Глазур: покриває випічку та застигає на ній шляхом стабілізації або затвердіння. Топінг: покриває тісто, але не застигає. Як правило, топінг є нейтральним напівпрозорим або желеподібним.

Посипка є дія покриття випічки фруктовим желе (смородина або абрикоси). Цей процес використовується для надання блиску фруктовим пирогам, баба та іншим десертам.

Найкраще накривати торт глазур’ю в посуді, на якій ви плануєте його подавати, оскільки після того, як він буде покритий глазур’ю, його буде важко перемістити в інший посуд. Дайте пирогу повністю охолонути. Якщо ви спробуєте заморозити його до того, як він охолоне, глазур може розтанути і зіпсувати текстуру.

Щоб правильно затвердіти цукрову глазур, помістіть миску в холодильник на 15-30 хвилин, накривши поліетиленовою плівкою, щоб вона не висохла і не набула запахів інших продуктів. Цей крок дозволить свіжості затвердіти глазурі.

Якщо ви додасте занадто багато повітря в королівську глазур, глазур не затвердіє.. Ця розсипчаста текстура, якої ми хочемо уникнути, називається ефектом розсипання. Використовуйте лезо кухонного комбайна, а не віночок, щоб не вводити занадто багато повітря під час змішування інгредієнтів.

Оцініть статтю