Чим відрізняється південний кукурудзяний хліб від солодкого?

Південний кукурудзяний хліб традиційно готується з невеликою кількістю цукру або без нього та з меншою кількістю борошна (або без борошна)., а північний кукурудзяний хліб солодший і більше схожий на торт. Південний кукурудзяний хліб традиційно використовував білу кукурудзяну муку та пахту. Іноді використовують інші інгредієнти, наприклад свинячу шкірку.

Північні кукурудзяні хлібці, як правило, більш схожі на тістечка, з солодкої сторони, з дрібнішою крихтою через велику кількість борошна в суміші. Південний кукурудзяний хліб приправлений жиром з беконом і готується на чавунній сковороді, ідеальний гарнір для барбекю або чилі. Він також має тенденцію бути досить розсипчастим.

Запитайте багатьох білих південців про солодкий кукурудзяний хліб і вони стають апоплексичними: «Це не кукурудзяний хліб, це торт». Насправді лінія торта, а не кукурудзяного хліба, можливо, походить від автора кулінарної книги Ронні Ланді.

Справжній, традиційний кукурудзяний хліб у південному стилі солоне, не солодке, і завжди було.

У мисці з’єднайте кукурудзяної крупи, борошно, цукор, розпушувач і сіль. Додайте олію, розтоплене масло, мед, яйця та молоко. Викладіть у змащену маслом форму розміром 8 дюймів.

Південний кукурудзяний хліб традиційно готується з невеликою кількістю цукру або без нього та з меншою кількістю борошна (або без борошна), а північний кукурудзяний хліб бути солодшим і схожим на торт.

Оцініть статтю