Чим здобне печиво відрізняється від пісочного?

Різниця між здобним і пісочним печивом є кількість вершкового масла в рецепті проти кількості цукру. Здобне печиво зазвичай готується з більшою кількістю цукру та меншою кількістю масла, ніж пісочне. Пісочне печиво містить більше масла, що надає йому дивовижної розсипчастої текстури, що тане у роті.

Через різні співвідношення, пісочне печиво більш розсипчасте і «пісочне», ніж здобне, які достатньо міцні, щоб їх можна було заморозити. В основному це стосується борошна та яєць. Для пісочного тіста не використовуються яйця, а для здобного печива — це робить здобне тісто більш пластичним і міцним, ніж його аналог.

Говорячи простою мовою, пісочне тісто є тип печива, що класифікується за високим вмістом масла. Його назвали пісочним тістом через його коротку, або розсипчасту, структуру, яка зумовлена ​​високою часткою жиру. Традиційний рецепт, розроблений у Шотландії, складається з однієї частини цукру, двох частин вершкового масла та трьох частин борошна.

Датське здобне печиво Здобне печиво, також відоме як Датське здобне печиво, це печиво походженням з Данії, що складається з масла, борошна та цукру. Вони схожі на пісочне печиво.');})();(function(){window.jsl.dh('K8i4Zqy2FpjpwN4PpfGtyQQ__46','

У цій масляній насолоді використовується розпушувач, щоб допомогти їй піднятися, надаючи їй пухкої консистенції. Пісочні коржі часто розрізають і покривають полуницею з кремом. Пісочне тісто схоже на пісочне, але не містить розпушувача. Велика кількість вершкового масла надає пісочному тісту високий вміст жиру, що забезпечує дрібну розсипчасту текстуру.

Пісочне печиво зараз Trifoils®! Ейпріл Боуен, це добре.

Оцініть статтю