Чому Бог дає нам очі, щоб бачити, і вуха, щоб чути?

Нам потрібно більше духовного світла й сили. Нам потрібні очі, щоб чіткіше бачити, як Спаситель діє в нашому житті, і вуха, щоб глибше чути Його голос у наших серцях.

[16] Але блаженні очі ваші, бо бачать, і вуха ваші, бо чують. [17] Бо істинно кажу вам, що багато пророків і праведних бажали побачити те, що ви бачите, і не бачили; і почути те, що ви чуєте, але не чули.

Бог використовує видіння щоб відкрити Себе, Свою славу, і зробити Себе відомим і відкритим. Бог використовував видіння з такими людьми, як Авраам (Буття 15), Самуїл (1 Самуїлова 3), Даниїл (Даниїла 7-12), Ананія (Дії 9), Корнилій (Дії 10) і Петро (Дії 10). Апостол Павло отримав кілька важливих видінь.

«Але блаженні ваші очі, бо бачать, і ваші вуха, бо вони чують». (Матвія 13:16, NKJV) Бог дає нам духовний зір і слух, коли ми стали народженими згори віруючими в Ісуса Христа. Святий Дух дається нам, щоб розвивати ці почуття в нашому житті, коли ми вчимося ходити в Дусі (Гал. 5:16).

Матвій 13:16-17 Послання (MSG) «Але ви маєте благословенні Богом очі — очі, які бачать! І благословенні Богом вуха — вуха, що чують! Багато людей, пророків і скромних віруючих серед них, віддали б усе, щоб побачити те, що ви бачите, почути те, що ви чуєте, але ніколи не мали такої можливості.

Нам потрібно більше духовного світла й сили. Нам потрібні очі, щоб чіткіше бачити, як Спаситель діє в нашому житті, і вуха, щоб глибше чути Його голос у наших серцях. Це дивовижне благословення приходить, коли ми відкриваємо свої серця і приймаємо 15, справді приймаємо, Господа Ісуса Христа, Його вчення та Його Церкву в своє життя.

Оцініть статтю