Чому Chocolate Hills змінюють колір?

Рослинність. Під час сухого сезону вкриті травою пагорби висихають і стають шоколадно-коричневими. Серед рослинності переважають види трав, такі як Imperata cylindrica та Saccharum spontaneum. На них також ростуть кілька складноцвітих і папороті.

Шоколадні пагорби демонструють свій легендарний шоколадно-коричневий вигляд у сухі місяці з січня по травень. У сезон дощів трава на пагорбах стає яскраво-зеленою, що надає їм м’ятно-шоколадного кольору.

Пагорби розташовані в містах Кармен, Батуан і Сагбаян і складаються з приблизно 1776 курганів однакової форми. У сухий сезон, коли опадів недостатньо, вкриті травою пагорби стають шоколадно-коричневими, звідси і назва фірмового кондитерського виробу.

Генезис «Шоколадних пагорбів» зумовлений появою пліоценової вапнякової коралової платформи, а потім її карстуванням в особливо однорідних умовах тропічного клімату: кількість опадів, температура, вітер, грунтовий і рослинний покриви.

Під час вологого сезону трави стають пишними та зеленими, що вкриває пагорби яскравим килимом рослинності. З наближенням сухого сезону трави починають набувати коричневого кольору, що надає Шоколадним пагорбам провінції Бохол характерного шоколадного вигляду.

Чому шоколад стає білим? Шоколад стає білим через процес, відомий як «цвітіння». Існує два типи нальоту: «наліт жиру», викликаний змінами в жирі або какао-маслі через коливання температури, і «наліт цукру», викликаний реакцією цукру в шоколаді з вологою.

Оцініть статтю