Чому цибульний суп такий корисний?

Французький цибулевий суп – це ідеальна їжа для комфорту. Цибулю повільно варять до солодкості та карамелізації, а потім варять у насиченому бульйоні, поки вона практично не розвалиться. На завершення додається підсмажений хліб, щоб надати йому приємної хрусткої консистенції, а зверху розплавляється щедра кількість сиру Грюйер.

Цибуля є чудовим джерелом розчинної клітковини і, отже, хорошим пребіотиком; їжа для корисних кишкових бактерій. Оптимальне здоров’я кишечника має вирішальне значення для схуднення та цього смачного супу містить чудові поживні речовини, які сприяють зниженню ваги як частина програми контролю ваги.

У давні часи (та й сьогодні) цибуля була дешевою та легкою для вирощування, а отже, легкодоступною. Для бідних цибуля була рятівником, а цибулеві супи були популярними в римські часи.

Цибуля містить хімічні речовини, які, здається, зменшують набряк і легеневу герметичність, пов’язану з астмою. Він також містить хімічні речовини, які, здається, знижують рівень холестерину та цукру в крові.

На смак французький цибулевий суп солодка карамелізована цибуля з інтенсивними пікантними нотами яловичого бульйону, вина та бренді. Спочатку консистенція бульона, але коли хліб вбере частину рідини, він густіє. Це небесно.

Середня людина споживає приблизно 20 фунтів цієї гострої та універсальної їжі на рік, вживаючи цибулю в сирому, вареному, маринованому або подрібненому вигляді. Вони багаті хімічними речовинами, які можуть допомогти захисти своє серце, знижують ризик розвитку деяких видів раку та полегшують виробництво інсуліну в організмі.

Оцініть статтю