Чому карнітас нездоровий?

Карнітас може бути калорійним через процес приготування, який передбачає смаження або гасіння свинини у власному жирі. Однак точна калорійність може змінюватися залежно від нарізки м’яса та використовуваного способу приготування.31 травня 2024 р.

Пропустіть чорізо, смажену рибу та карніту (смажену свинину або яловичину), які більше нездорових насичених жирів.

Курка є поживною альтернативою, що містить майже половину кількості жиру, знайденого в карнітах, і цілих 32 грами білка на порцію (1). Якщо ви намагаєтеся схуднути, обмежте висококалорійні начинки, такі як сир, сметана, кесо та гуакамоле.

Якби нам довелося вибрати улюблене тако, є велика ймовірність, що ми б вибрали карнітас. Хрустка, але ніжна свинина, пікантна зі спеціями та рясно жирні? Підпишіться! Складність із карнітами полягає в тому, що традиційний спосіб їх приготування є дещо громіздким для домашнього кухаря.

Блюдо для святкових подій Карнітас асоціюється зі святковими подіями, і зазвичай його споживають у вихідні, особливо в неділю, у традиційний день «mercado», або ринковий день у Мексиці.

Бекон та інші жирні нарізки містять дуже багато насичених жирів і холестерину, які закупорюють артерії, і не підходять для щоденного споживання. Запечена шинка та обіднє м’ясо знаходяться десь посередині, коли справа доходить до жиру та калорій. Як і інше м’ясо, свинина безпечна, якщо її приготувати до належної внутрішньої температури (це 160F для свинини).

Оцініть статтю