Чому халяльний м'ясник дешевший?

Халяльне м'ясо дешевше оскільки норма прибутку нижча, ніж у традиційних супермаркетах. Посередників у промисловості халяльного м’яса також менше, і немає розфасованого м’яса.

Турецький м'ясник часто дешевший, ніж звичайний м'ясник оскільки вони купують у більших кількостях і тому можуть запропонувати більш конкурентоспроможні ціни. Крім того, витрати на закупівлю м'яса в Туреччині можуть бути нижчими, ніж у Нідерландах, що також означає нижчі ціни для покупця.

Халяльне м’ясо — це знекровлене м’ясо обмеженої кількості тварин, яких зазвичай забивають без оглушення, коли імам закликає і благословляє Аллаха. Це дозволено для обмеженої кількості тварин, а не для свиней, жаб, хижаків, щурів тощо.

Мусульмани та євреї зазвичай їдять лише халяльне та кошерне м’ясо відповідно. В обох релігіях тварини повинні бути забиті в ритуальний спосіб. З кошерним м'ясом тварин не можна оглушати перед забоєм. З халяльним м’ясом тварин можна оглушити лише оборотно.

З халяльним м’ясом тварина повинна знекровлюватися, що також гарантує, що смак м’яса буде менш кривавим. При халяльному забої ви отримуєте набагато м’якший і ніжніший шматок м’яса, ніж нехаляльне м’ясо..

Халяльне м’ясо майже завжди походить із звичайного тваринництва, а добробут тварин і метод забою часто суперечать положенням Корану. На думку ісламських експертів, справжнє халяльне м'ясо дорівнює органічному, але на практиці це зовсім не так.

Оцініть статтю