Чому ломо сальтадо такий хороший?

Ломо Сальтадо поєднує в собі низку ароматів, які спокушають смакові рецептори. Його маринують у перці аджі та готують з помідорами та цибулею. Цю просту у приготуванні смажену яловичину, яку зазвичай подають на рисовому ложі або поруч із хрусткою картоплею, ми всі повинні навчитися готувати. 20 травня 2021 р.

Ця улюблена страва, що походить із гамірних вулиць Перу, поєднує смаки китайської засмажки з традиційними перуанськими інгредієнтами, що призводить до кулінарний шедевр, який насолоджує почуття.

Ломо Сальтадо — одна з найважливіших страв в історії перуанської кухні — це перший випадок, коли інгредієнти з Китаю, як-от імбир і соєвий соус, були змішані з перуанським гострим перцем аджі амарілло, і це справжнє злиття пікантна і гостра чифа блюдо.

Для lomo saltado це означає, що хороший вибір включає смужки вирізки (також називають філе міньйон), філе та інші популярні шматки стейка, такі як смужка. Вирізка є найніжнішою з усіх, але вона дорога і не має такого глибокого смаку, як деякі інші варіанти.

Ломо Сальтадо — це перуанський стир-фрі, створений під впливом кантонсько-китайської спільноти, яка мігрувала до Перу. Яловичину перемішують і готують у помідорах, червоній цибулі, соєвому соусі та імбирі. Подавайте до рису для смачної вечері.

Перуансько-китайська. Ця соковита суміш яловичини, цибулі, помідорів, пасти аджі Амарілло та соєвого соусу, обсмажених у великій сковороді (або воку), є одним із багатьох вкладів китайської імміграції в Перу". Він пояснює: "Ломо Сальтадо іноді відомий як страва Criollo, але більш відома як a перуансько-китайський блюдо; улюблена страва чифа.

Оцініть статтю