Чому мене нудить після голландського соусу?

Сирі яйця використовуються в домашніх варіантах таких страв, як майонез і голландський соус. Непастеризовані молочні продукти. Непастеризоване молоко та молочні продукти, які іноді називають сирим молоком, можуть бути заражені сальмонелою. Процес пастеризації вбиває шкідливі бактерії, включаючи сальмонелу.

Оскільки голландець зберігається теплим (а не гарячим), витримування голландезу при такій температурі призводить до швидкого росту бактерій, що забруднить соус і зробить його небезпечним для споживання, особливо якщо його тримати занадто довго.

Голландез традиційно готується з яєць, одного з восьми найпопулярніших харчових алергенів. Замість яєць у веганських версіях класичного соусу зазвичай використовують шовковий тофу. Однак соя (шовковий тофу) також входить до восьми основних харчових алергенів.

Непереносимість або чутливість помідорів виникає, коли ваша травна система негативно реагує після вживання помідорів.. Існують різні види харчової чутливості, коли мова йде про помідори: хімічна чутливість до алкалоїдів, реакції на вміст кислоти та реакції IgG на білки в помідорах.

кінцевий соус занадто рідкий: можливо, сабайон недостатньо приготований; або, можливо, вам знадобиться додати більше масла. остаточний соус надто густий: розбавте соус невеликою кількістю води або лимонного соку. Густі соуси легко розщеплюються; розведення їх невеликою кількістю рідини допоможе стабілізувати емульсію.

Яйця і ризик Меню предмети, які зазвичай асоціюються з харчовими отруєннями є такі соуси, як майонез, айолі та голландез; спреди, такі як «яєчне масло»; десерти, такі як мус і тірамісу; і напої, такі як яєчний ліког і смузі з високим вмістом білка.

Оцініть статтю