Чому мій чізкейк без випічки не застигає?

Якщо ваші інгредієнти занадто гарячі, ви отримаєте супову суміш, яка ніколи не застигне, незалежно від того, як довго ви залишаєте її в холодильнику.

Основна причина, чому чізкейк без випікання надто рідкий або погано застигає температура інгредієнтів. Якщо ваш вершковий сир занадто теплий, суміш буде занадто м’якою і ніколи не затвердіє належним чином.

Щоб загустити чізкейк без випічки, поставте в холодильник на тривалий період або подумайте про додавання розчиненого желатину, більше вершкового сиру або грецького йогурту до суміші перед охолодженням. Тепер, коли ми заходимо на територію сирників без випічки, сюжет загострюється.

Якщо ваша основа для чізкейку надто жорстка, це може бути пов’язано з кількома речами, наприклад марки печива, забагато вершкового масла або дуже холодний холодильник (або якщо ви заморозили чізкейк). Як правило, я дотримуюся правила приблизно 100-150 г вершкового масла в бісквітну основу.

Причини, чому ваш чізкейк не застигає

  • Неправильна температура духовки. Однією з поширених причин, чому чізкейк не застигає, є неправильна температура духовки. …
  • Перемішування. …
  • Неправильний метод водяної бані. …
  • Дайте вашим інгредієнтам постояти. …
  • Перевірте свою сковороду. …
  • Перевірити готовність. …
  • Дайте чізкейку охолонути.

Ви можете перед випіканням додайте одну або дві столові ложки кукурудзяного крохмалю в начинку для чізкейку. Інший варіант – використовувати трохи борошна або порошку маранти. Ці інгредієнти також допоможуть загустити вашу начинку та нададуть їй більш однорідну текстуру.

Оцініть статтю