Чому мій торт «Данді» сухий?

Якщо в рецепті забагато борошна та недостатньо жиру, як-от масла або олії, ваш пиріг буде сухим і твердим. Щоб отримати найкращі результати, я б радив вам використовувати ваги під час випікання, але якщо у вас немає ваг, просто переконайтеся, що ви правильно використовуєте мірні чашки.31 січня 2024 р.

просто нанесіть кілька столових ложок молока або вершків на верх сухого коржа або, щоб отримати справді поблажливий фініш, дотримуйтесь рецептів, таких як пиріг з однієї миски tres leches poke, запечений і просочений сумішшю цільного молока, згущеного молока та підсолодженого згущеного молока.

Спробуй замінити будь-яку воду у вашому рецепті на знежирене молоко або пахту для вологої декадентської текстури. Ще один інгредієнт, який може підвищити вологість вашого торта – це майонез. Додавши до тіста шматочок майонезу, ви можете зробити ваш свіжоспечений пиріг м’якшим і додати більше вологи.

Нанесення простого сиропу на коржі Застосування простого сиропу – це техніка, яка може врятувати перепечені сухі коржі. Ви можете наносити його, поки пиріг ще теплий з духовки, або залишити його остигати. Нанесення пензликом: нанесіть сироп на кожен шар торта.

Якщо ви покладете забагато борошна, вологі інгредієнти вберуть борошно, і ваш пиріг стане сухим і розсипчастим.. Ваш пиріг також може вийти сухим, якщо ви не додасте достатньо масла або яєць.

просто замочіть ваш пиріг у молоці від 30 хвилин до години. Молоко допоможе зволожити пиріг, зробивши його вологим і смачним. Тільки не забудьте змити надлишки молока перед подачею. І це все!

Оцініть статтю