Чому мої апельсинові цукати гіркі?

В ідеалі ви матимете органічні, необприскані фрукти, і ви все одно повинні їх мити, але особливо якщо ви використовуєте фрукти з продуктового магазину, ви хочете видалити цей зовнішній восковий наліт і якомога більше залишків оскільки це може надати вашим апельсиновим цукатам гіркуватий смак. 7 квітня 2024 р.

Один із способів позбутися гіркоти в цілих апельсинах (та інших цитрусових), якщо їх потрібно готувати за рецептом, відваріть їх зануреними (саме тому я маю миску та чавунне блюдо зверху) у воді та 1 чайній ложці солі протягом 1 години. Злийте, а потім використовуйте фрукти.

Неприємні сполуки під назвою лімонін і номілін може зробити навіть найсвіжіші цитрусові гіркими. Деякі види цитрусових перешкоджають цим природним хімічним речовинам, акуратно прикріплюючи до них молекулу цукру (глюкози). Цей простий маневр перетворює лімонін і номілін на негіркі сполуки, які називаються лимоноїдними глюкозидами.

Ви зазвичай вичавити сік з цитрусових; якщо використовуються цілі шкірки, їх кілька разів заливають водою і кип’ятять (змінюючи воду 2-3 рази), щоб вимити гіркі сполуки. В останню чергу ви додаєте цукор, зарезервований сік і все інше.

так вони не виходять гіркими. Секрет позбавлення від гіркоти. це кип’ятити цитрусові протягом 2 хвилин. а потім помістіть його на крижану баню, щоб зупинити приготування.

Оскільки майже неможливо повністю видалити серцевину, найкращим способом вивести гіркоту є бланшуючи цедру три рази, опускаючи її в киплячу воду, щоб звільнити гіркоту, потім збовтуйте її крижаною водою, щоб зупинити варіння (і повторювати, і повторювати).

Оцініть статтю