Чому мої курячі пельмені не пухкі?

Не перевантажуйте тісто для вареників Перемішайте все разом, поки вологі та сухі інгредієнти не з’єднаються, і ви не побачите сухого борошна. Тісто може виглядати трохи грудкуватим, але це нормально! Переробити тісто — один із найпростіших способів отримати жорсткі вареники.27 лютого 2020 р.

Переробка суміші, тому важкі вареники є типовою помилкою людей.

Двічі перевірте, чи додано ви правильну кількість розпушувача, і чи він не прострочений. Крім того, якщо вареникам не буде місця для росту в горщику, вони можуть не піднятися належним чином. Обов’язково кладіть їх на відстані один від одного на м’ясо та овочі, щоб вони не потонули в рагу.

Ці вареники починаються з борошна універсального призначення, яке створює структуру та утримує інші інгредієнти. Розпушувач є розпушувачем, що означає, що він виділяє газ, який змушує тісто розширюватися. Він відповідає за пельмені легкий і пухнастий текстура.

Використовуйте кукурудзяний крохмаль для загустіння курки та пельменів Переконайтеся, що суп добре закипів, і додайте суміш кукурудзяного крохмалю. Помішуйте, поки воно трохи не загусне приблизно 3 хвилини. Старомодна традиційна південна курка та пельмені.

Не перевантажуйте тісто для пельменів. Перемішуйте все разом, поки вологі та сухі інгредієнти не з’єднаються, і ви не побачите сухого борошна. Тісто може виглядати трохи грудкуватим, але це нормально! Переробити тісто — один із найпростіших способів отримати жорсткі вареники.

Оцініть статтю