Чому мої морепродукти гумбо слизові?

Пасерування або додавання бамії занадто рано порушить структуру овоча, і він втратить здатність згущувати гумбо до остаточної консистенції.. «Ви повинні додавати бамію наприкінці варіння, щоб вона настоялася, а слиз бамії утворився в готовому продукті», — каже Дікенсаудж. 3 квітня 2022 р.

Так званий слиз є слиз, який утворюється із залишків цукру і чудово підходить, скажімо, для згущення гумбо, але не дуже, коли ви кусаєте шматочок обсмаженої бамії і не бажаєте цієї в’язкої текстури.

Варіть бамію протягом коротшого періоду часу або на високому вогні може допомогти зменшити слиз під час приготування гумбо. Крім того, додавання бамії наприкінці процесу приготування також може допомогти мінімізувати утворення слизу, оскільки вона буде піддаватися нагріванню протягом коротшого часу.

Уродженець Північної Америки, довгий час популярний серед племен чокто, перш ніж він став наріжним каменем кулінарії Луїзіани, філе є чарівним загусником. При введенні в гарячий бульйон він миттєво згущується і збагачує рідину до унікальної гладкої, насмілюся сказати, слизової консистенції.

Гамбо не слід залишати на ніч, коли це можливо, оскільки як тільки він перебуває при 130F або нижче (теплий) протягом тривалого часу, бактерії можуть рости та розмножуватися (USDA).

Додайте кислий інгредієнт Це не зменшить рівень натрію у вашій страві, але додавання кислого інгредієнта, такого як лимонний сік, оцет або навіть томатний продукт, може нейтралізувати солоність страви. Почніть з ривка або стиснення, добре перемішайте, щоб поєднати, і спробуйте на смак, перш ніж додавати.

Оцініть статтю