Чому помадка Mackinac така хороша?

Щоб отримати всесвітньо відомий смак, помадка повільно готується в традиційних мідних чайниках на газовому вогні. Після досягнення бажаної температури суміш виливають на мармурові плити для охолодження, а потім вручну розміщують у батони.

Помадка острова Макінак – найкраща помадка на Землі

  • Оригінальний Murdick's Fudge.
  • Джоанн Фадж.
  • Магазини помадок Риби.

Просто всесвітньо відомий острів Макінак Фадж, історичний форт Макінак, унікальні магазини та різноманітні ресторани. Незабутні заходи сонця, приголомшливі сходи сонця та понад 70 миль пішохідних і велосипедних доріжок заслуговують на те, що ми визнані островом №1 у континентальній частині США за версією журналу Travel & Leisure.

Цукеркова кухня Murdick's Candy Kitchen У 1887 році відкрилася перша кондитерська на острові Макінак. Цукеркова кухня Мердіка. Генрі Мердік продовжував виготовляти вітрила в задній частині будівлі, а в передній частині Рома виготовляв помадку за рецептом своєї матері.');})();(function(){window.jsl.dh('ORi5Zs7aG8ul2roPwp-tiAw__39', '

протягом десяти днів Як довго придатна помадка Mackinac? Помадка – це швидкопсувна насолода і її довговічність залежить від того, як воно зберігається. Для оптимальної свіжості ми рекомендуємо споживати помадку протягом десяти днів після покупки.');})();(function(){window.jsl.dh('ORi5Zs7aG8ul2roPwp-tiAw__43','

Щоб отримати всесвітньо відомий смак, помадка повільно вариться в традиційних мідних чайниках на газовому вогні. Після досягнення бажаної температури суміш виливають на мармурові плити для охолодження, а потім вручну розміщують у батони. Джоанн Фадж не містить консервантів або порошкоподібних інгредієнтів.

Оцініть статтю