Чому пудинг з хліба та масла стає водянистим?

Одна з головних помилок, яку люди роблять з хлібним пудингом, полягає в тому, що вони виймають його з духовки надто рано або надто пізно. Якщо ви виймете його передчасно, заварний крем не встигне приготуватися, тому він усе ще рідкий.30 березня 2023 р.

Нарешті, щоб уникнути переварювання, важливо знати, коли воно готове. Щоб перевірити внутрішню частину та побачити, чи вся рідина ввібралася, вставте ніж у середину пудингу та зробіть невеликий отвір, штовхаючи хліб убік: Якщо рідина починає сочитися в отвір, він ще не готовий.

Щоб уникнути жахливо текучого хлібного пудингу, ви також хочете підігрійте молоко перед додаванням до інших інгредієнтів для легшого розмочування. Додатково накрийте хлібний пудинг фольгою — але лише на половину часу випічки. Це гарантує, що пудинг не буде ні пересмаженим, ні недосмаженим.

Не тримайте його занадто довго! Пудинг, який зберігався занадто довго, більше не буде відчуватися свіжим і почне текти. Тому не залишайте пудинг добу в холодильнику, щоб він не розтікся.

Заварний крем може стати водянистим через кілька факторів, в т.ч неправильне співвідношення інгредієнтів, занадто висока температура, недостатній час приготування, відсутність загусників. Крім того, неправильне охолодження або надмірне змішування також може вплинути на консистенцію.

2 додавання суміші пудингу швидкого приготування. Якщо ідея мати справу з кукурудзяним крохмалем. Змушує нервувати. Ви завжди можете скористатися ярликом.

Оцініть статтю