Чому солодка картопля фрі нездорова?

Солодка картопля багата антиоксидантами, вітамінами, клітковиною та мінералами, що робить її чудовим доповненням до вашої вечері. Однак через їх високу калорійність, важливо переконатися, що солодка картопля фрі вживається в помірних кількостях як частина здорової збалансованої дієти.

Солодка картопля містить бета-каротин, і його надмірне споживання може призвести до гіпервітаміноз А (токсичність вітаміну А), при якому надлишок вітаміну А накопичується в печінці. Хоча це не вважається шкідливим, колір шкіри та нігтів може стати помаранчевим. Крім того, солодка картопля багата вуглеводами.

Домашня запечена картопля фрі з солодкої картоплі корисна, навіть з додаванням олії для смаження. На відміну від солодкої картоплі фрі в ресторані (яку смажать у фритюрі в олії, часто кілька разів), ця картопля фрі містить помірну кількість жиру, і цим жиром є корисна для серця оливкова олія.

Доведено, що бета-каротин у солодкій картоплі бореться із запаленням, а їх регулярне вживання може полегшити біль у суглобах та інші симптоми запальних захворювань, таких як артрит.

Ось 6 дивовижних переваг солодкої картоплі для здоров’я.

  • Дуже поживний. Солодка картопля є чудовим джерелом клітковини, вітамінів і мінералів. …
  • Сприяти здоров’ю кишечника. …
  • Може мати протиракові властивості. …
  • Підтримка здорового зору. …
  • Може покращити роботу мозку. …
  • Може підтримувати вашу імунну систему.
Оцініть статтю