Чому в копчений лосось кладуть цукор?

В основному цукор просочується, поглинає частину вологи, а потім утримує її в лососі, переконавшись, що сіль витягує лише зайву вологу. Витримуйте приблизно 40 годин: це дає достатньо часу, щоб засіб проникло, що сприяє ароматизації та утриманню вологи, як ми зазначали вище.

Він припустив, що причиною додавання цукру може бути щоб приховати смак додаткової солі, яка використовується для того, щоб лосось мав довший термін придатності. Він сказав, що цукор також допоможе приховати гіркоту копчення, якщо виробники вирішать не обрізати зовнішню оболонку, оскільки вони продають на вагу.

Цукор іноді додають при в'яленні риби, зокрема лосося. Цукор може приймати різні форми, включаючи мед, тверді речовини кукурудзяного сиропу та кленовий сироп. Додавання цукру пом'якшує різкий смак солі. Він також сприяє росту корисних бактерій, таких як Lactobacillus, живлячи їх.

Лосось природно не містить вуглеводів, включаючи клітковину та цукор.

Переробка сьомги: маринування та копчення Натуральні консерванти (сіль, цукор і дим), які використовуються в рецепті копченого лосося Upstream, призначені для того, щоб термін придатності продукту не перевищував 30-35 днів.

Дивно, але ця насичена їжа не забиває ваші артерії. Насправді все навпаки: Копчений лосось має низький вміст насичених жирів, повний таких поживних речовин, як білок, омега-3 жирні кислоти та вітаміни, і приносить багато користі вашому здоров’ю.

Оцініть статтю