Чому він називається Монреальський стейк?

Ця чудова суміш приправ, як випливає з назви, родом із Монреаля. Зокрема, він походить від м’ясника на ім’я Морріс Шерман, який працював у гастрономі Шварца. Ця приправа стала хітом після того, як Шерман взяв спеції, які вони використовували для приготування м’яса, і почав використовувати їх для ребер і стейків. Решта вже історія. 8 червня 2022 р

Монреальському гастроному Schwartz's приписують створення приправ для стейків у Монреалі. Подейкують, що протягом 1940-х і 1950-х років бройлер Шварца на ім'я Морріс "Тінь" Шерман почав додавати спеції для маринування копченого м'яса гастронома до власних стейків з ребер і печінки..

Вважається, що так називається Монреаль походить від «Маунт Рояль», назви, яку горі дав Картьє в 1535 році.

Чому його називають «денверським» стейком? Назва «стейк з Денвера» дещо спантеличує, оскільки, здається, вона не має прямого зв’язку з містом Денвер, штат Колорадо. швидше, її було розроблено Beef Checkoff, програмою, яка спрямована на споживчий попит на яловичину шляхом пошуку нових і більш доступних шматків.

Праска (нібито названий тому, що виглядає як старомодна металева праска) однорідний за товщиною і прямокутної форми. Гарна кількість мармуровості створює стейк надзвичайно ніжний і насичений смаком. Найкраще, коли готується на грилі, і його можна використовувати в різноманітних рецептах.

ПРИПРАВА. Не приправляйте стейк безпосередньо перед приготуванням, оскільки сіль витягує вологу з м’яса. Гордон бризкає морська сіль і свіжозмелений чорний перець на обідню тарілку і вдавлює стейки в приправи безпосередньо перед їх приготуванням.

Оцініть статтю