Cooking with Clara ще живий?

Смерть. Каннуччіарі померла 29 листопада 2013 року у віці 98 років. У неї залишилася невістка, четверо онуків і троє правнуків. Її син Карл помер у 1992 році у віці 42 років.

Клара Каннуччіарі (уроджена Бонфанті; 18 серпня 1915 – 29 листопада 2013 року) вів веб-серіал «Велика депресія, готуючи з Кларою», і написав книгу «Кухня Клари».

Під час Великої депресії 1930-х років домогосподарки збільшували свої бюджети на їжу супи, рис і макарони– але квасоля була товаром, без якого не обходилося жодне домогосподарство: дешева, з високим вмістом білка та не потребувала охолодження до готовності.

Мало того, що доступ до їжі був обмежений пайками, багатьом людям доводилося звертатися до них супові кухні, які є місцями, куди люди можуть піти та отримати безкоштовну їжу, або талони на харчування, які є буклетами з марками, які можна використовувати для покупки продуктів харчування, засобів для чищення та інших необхідних речей, щоб отримати достатньо їжі, щоб прогодувати свої сім’ї.

Нарізана яловичина і вершки Яловичина з вершками, яку зазвичай додавали до тостів, була популярною їжею, оскільки нарізана сушена яловичина була доступна під час Великої депресії, і вона могла зберігатися досить довго на полиці. Люди також називали цю їжу «с*** на гонті», що приємно. Яловичина чимось нагадує тонке в’ялене м’ясо.

Картопля також була недорогою і використовувалася широко. Деякі страви навіть використовували обидва. Одну з таких страв називали «їдою бідняків». Це поєднав картоплю, цибулю та хот-доги в одну ситну недорогу страву, який був ідеальним для важких часів, на які випали люди.

Оцініть статтю