Цукрове тісто – це те саме, що помадка?

Так, це те саме. Цукрова паста — це термін, який найбільш широко використовується у Сполученому Королівстві для цієї м’якої глазурі та термін помадка, коли використовується в Сполучених Штатах.

Помадка — харчове цукрове тісто використовується для прикраси тортів, що є набагато більш універсальним, ніж гумкова паста, оскільки не висихає. Ним можна покривати торти або робити веселі прикраси. Фондант доступний у багатьох кольорах, і його легко налаштувати за допомогою харчових барвників відповідно до ваших потреб.

Немає різниці між помадкою і цукровою пастою, де цукрова паста є основним терміном у Великій Британії, а помадка – терміном у США. Наша команда експертів вручну відібрала кілька найкращих варіантів глазурі з помадки та цукрової пасти від відомих брендів у хлібопекарській промисловості, таких як The Sugar Paste, Renshaw і PME.

використання гумкова паста. За текстурою він дуже схожий на помадку, але ближче до типової масляної глазурі. Його готують з яєць, жиру та кондитерського цукру. Довгий час це був мій улюблений рецепт глазурі для цукрового та імбирного печива.

Використання гумової пасти Її можна розкачати досить тонко, і вона ідеально підходить для створення квітів, виліплених вручну, або інших складних прикрас. Поки помадка залишиться м'якою, гумкова паста висихає досить важко і краще підходить для прикраси торта, ніж, скажімо, для покриття всього торта.

Різниця між помадними і цукровими цеглами полягає в тому тепло, яке використовується для виробництва помадки, інвертує цукор, розщеплюючи молекули сахарози на менші молекули глюкози та фруктози. Глюкоза і фруктоза засвоюються безпосередньо з травного тракту, не вимагаючи від бджіл додаткових витрат енергії.

Оцініть статтю