Де виготовляють суміш для випікання Kathi?

Загалом майже 85% усієї сировини, яка використовується в Kathi, надходить із регіонів Саксонія-Ангальт, Саксонія і Мекленбург-Передня Померанія. Окрім борошна як основної сировини для наших хлібопекарських сумішей, це в першу чергу стосується сировини рафінованого та пшеничного крохмалю.

Ми виробляємо наші суміші для випічки з 1951 року – до речі, як перша німецька компанія Галле (Заале). Як сімейний бізнес середнього розміру в третьому поколінні, Kathi завжди була міцно вкорінена в рідному регіоні.

«Кеті» належить Галле, як і Заале. Компанія пише історію, як це написано в книзі. У 1951 році Кете і Курт Тіле почали виробництво в гаражному комплексі, використовуючи прості засоби.

Кеті Райнер Тіле

KATHI Rainer Thiele GmbH
Кількість працівників90
Обсяг продажів29 мільйонів євро
Промисловістьхарчування
веб-сайтwww.kathi.de

Загалом, майже 85% усієї сировини, яка використовується на Kathi, надходить із регіонів Саксонія-Ангальт, Саксонія і Мекленбург-Передня Померанія. Окрім борошна, як основної сировини для наших хлібопекарських сумішей, це в першу чергу стосується сировини рафінованого та пшеничного крохмалю.

Їх вміст був особливо високим у суміші для випічки, в якій також були виявлені вуглеводні ароматичних мінеральних масел (MOAH). У цій групі речовин Там можуть бути канцерогенні та генетично шкідливі речовини.

Оцініть статтю