Для чого використовується рослина агава?

Для виготовлення ліків використовують коріння, сік і сік агави. Агаву приймають всередину для запор, розлад травлення, метеоризм, жовтяниця, рак і діарея; сприяти праці; і сприяти утворенню сечі.

Традиційно вважалося, що агава має лікувальні властивості. Його сік також кип’ятили для отримання підсолоджувача, відомого як miel de agave (1). Цукор в агаві також ферментується для виготовлення текіли. Фактично текіла є найпоширенішим комерційним використанням агави сьогодні та одним із найвідоміших експортних товарів Мексики.

Можна використовувати сік і сік агави лікування кишкових газів, запорів, розладу шлунку, слабкого травлення, шкідливих кишкових бактерій, запалення шлунка та виразки. Це джерело здоров’я кишечника, і це чудова багата на поживні речовини добавка до будь-якої дієти.

Агава — особлива і красива сукулентна рослина, що походить з Америки, особливо Мексики. Протягом усієї історії Мезоамерики його використовували для багатьох речей—тканини для одягу, для виготовлення мотузок, які їдять як їжу, для виготовлення музичних інструментів, для приготування сиропу та для приготування ферментованого напою, відомого багатьом як пульке.

Деякі хімічні речовини в агаві можуть зменшити набряк і запобігти росту деяких ракових клітин. Деякі хімічні речовини також можуть викликати скорочення матки. Люди використовують агаву для запор, рак, облисіння за чоловічим типом, діарея та багато інших захворювань, але немає вагомих наукових доказів, які б підтверджували таке використання.

Чотири основні їстівні частини агави – це квіти, листя, стебла або прикореневі розетки та сік (іспанською: aguamiel, що означає «медова вода»). Сік деяких видів також можна використовувати як мило.

Оцініть статтю