Френч-прес – найкращий метод?

Він створює насичений насичений смак перевершує інші методи пивоваріння, простий у виготовленні, екологічно чистий і універсальний. Спробуйте та відкрийте для себе дивовижний світ кави French Press.

Ще одна перевага для мандрівників полягає в тому Кавоварки AeroPress добре заварюють воду з нижчою температурою, ніж вимагає френч-прес. Довгий час настоювання френч-пресу означає більшу втрату тепла з часом (що призводить до недостатнього екстрагування, кислого, рослинного та гіркого смаку).

У цьому унікальна французька кава немає паперового фільтра — це метод повного занурення, а поршень служить фільтром наприкінці процесу варіння. «Фільтр не потрібен! Все, що вам потрібно, — це гаряча вода, френч-прес і мелена кава», — каже Маннерлін.

Якщо ви вирішите пити нефільтровану пресовану каву, доктор Рімм рекомендує стежити за рівнем холестерину, щоб переконатися, що рівень ЛПНЩ з часом не підвищується. І тримайте свою звичку до пиття кави: дотримуйтесь не більше чотирьох чашок на день.

Френч-прес – ефективний хід, який став популярним. Стоячи або сидячи на лаві, витягаючи гирю або гантель над головою, ви задіюєте м’язи на задній частині рук. Ця вправа допомагає тонізувати та формувати ваші трицепси, надаючи вашим рукам більш чіткий і м’язистий вигляд.

Недоліки

  • Більше часу та зусиль. Френч-прес — це ручна операція, яка вимагає уваги до деталей і точного контролю заварювання. …
  • Смак різний. Невеликі зміни в мелі, температурі води, часу або співвідношенні кави та води можуть призвести до того, що смак буде відрізнятися від того, що ви віддаєте перевагу.
Оцініть статтю