Горілка дистильована чи недистильована?

Горілку виготовляють методом дистиляції. Дистиляція збільшує відсоток алкоголю за рахунок тепла, використовуючи випаровування та конденсацію. Це збільшення відрізняє його як міцний алкоголь або алкоголь від недистильованого алкоголю. Інгредієнти спочатку ферментуються, де цукор подається дріжджам для створення алкоголю.

Деякі напої, такі як віскі, ром, бренді та горілка тощо дистильовані напої тоді як деякі, як правило, не дистильовані, як пиво та вино.

Наша горілка дистильована з кукурудзи, тому він, природно, не містить глютену. Tito's Handmade Vodka сертифікована Організацією з сертифікації безглютенової продукції. Деякі люди додають трохи пюре назад у спирт після дистиляції, що може додати глютен, але не ми.

Алкогольний напій — це напій, який містить етанол, широко відомий як алкоголь. Недистильований напій – це міцний алкогольний напій, який можна вживати без дистиляції, наприклад пиво, вино та сидр, горілка, джин, ром, віскі, бренді.

Зернові горілки є найпопулярнішими і мають тенденцію до м’якості та фруктовості. Горілка Grey Goose унікальна як його переганяють 5 разів. Ця велика кількість дистиляції зазвичай дає міцний алкогольний напій із м’яким смаком і високим рівнем чистоти. Grey Goose переганяють із ферментованої пшениці.

Насправді ми б сказали, що все навпаки. У горілці GREY GOOSE® використовуються такі першокласні інгредієнти, що ми вирішуємо дистилювати лише один раз, щоб зберегти їх характер. наш процес одноразової дистиляції дозволяє просвічувати найкращу м’яку озиму пшеницю та джерельну воду з Франції. Дізнайтеся більше про те, як виготовляється горілка GREY GOOSE®.

Оцініть статтю