Какао корисніше, ніж какао?

Що корисніше какао чи какао? Сирі какао-продукти вважаються кориснішими, ніж оброблене какао оскільки вони містять більше мінералів і антиоксидантів. Какао-порошок також вважається більш здоровим варіантом, ніж шоколадні продукти, які містять велику кількість цукру.

Таким чином, у свою чергу, продукт, позначений як какао, є сирим зерном і часто упаковується як веганський шоколад, який пройшов мінімальну обробку без добавок. З іншого боку, какао — це оброблений шоколадний продукт, такий як шоколадні плитки та порошок.

Какао дуже сильно впливає на центральну нервову систему, тому вживання великих кількостей може перешкоджати утриманню кальцію. Не споживайте більше 40 грамів (або чотирьох-шести чайних ложок з горкою) сирого какао на день.

Какао – це сирий, необроблений варіант какао. І те, і інше може принести користь вашому здоров’ю, але найкраще зупинитися на сирому варіанті, какао або шоколадному продукті з високим вмістом шоколадного спирту. До сирого какао потрібно трохи звикнути. На смак він дещо відрізняється від какао-продуктів і може бути трохи гірким.

Какао-боби містять велику кількість заліза, яке необхідне для виробництва білка для еритроцитів, які переносять кисень по всьому тілу. Для вегетаріанців і пескатаріанців какао-боби є чудовим джерелом заліза. Какао не тільки смачне, але й суперпродукт який може полюбити вас своїми багатими перевагами.

Деталі продукту. З HERSHEY'S SPECIAL DARK Cocoa ви зможете на 100 відсотків випікати та готувати гарячий шоколад. Від божественного гарячого шоколаду до неймовірної глазурі та безглютенових десертів 100% какао природно несолодкий, дуже універсальний і на 100 відсотків смачний.

Оцініть статтю