Хто є засновником ресторану Bill's?

Засновник Bill's тепер відіграє набагато більшу роль у бізнесі після ряду відходів вищого керівництва, а група ресторанів, що працює цілий день, бореться з недавнім падінням продажів за допомогою великих інвестицій у свій маєток із 80 осіб. Білл був моїм життям.

Білл Грейнджер — австралійський ресторатор і автор кулінарних статей, якого люблять як сімейні кухарі, так і витончені гурмани. Сонячний, спокійний підхід Білла до їжі є важливим елементом його тривалої популярності. У 1993 році Білл кинув школу мистецтв і відкрив свій перший ресторан bills у сіднейському районі Дарлінгхерст.

Це те, що він зростав як циган, підживлювало любов Білла до пошуку їжі, свіжих продуктів і святкування природи. Саме ця пристрасть спонукала його відкрити невеликий місцевий магазин, перш ніж осягнути магію роздрібного театру та запустивши свій процвітаючий, улюблений бренд ресторанів у Великобританії, у Білла.

Тепер ресторани Білла «беруть плату за обслуговування»: мережу звинуватили після викриття Côte від Standard. Одну з найбільш швидкозростаючих мереж ресторанів Лондона звинувачують у тому, що вона бере плату за обслуговування, залишену клієнтами, замість того, щоб передавати її персоналу як чайові.

Ромео Річлав Кваку Сеші Початок події розпочався зі вступної молитви, а потім виступив генеральний директор Bills; Ромео Річлав Кваку Сеші, директор правління; Коббі Авуа, засновник і голова правління; Richard Nii-Armah Quaye, а також спеціальний почесний гість.

Оцініть статтю