Коментар retourner une frittata ?

Так, приготована фрітата добре зберігається в холодильнику до 3 днів. Його також можна заморожувати до 3 місяців. Вийміть фріттату з морозильної камери приблизно за 24 години до подачі та розігрійте її у мікрохвильовій печі або, накривши фольгою, у духовці при температурі 300°F, поки не нагріється в центрі.

Все, що вам потрібно зробити, це поставте порожню тарілку або кришку каструлі на сковороду, переверніть її над раковиною (на випадок, якщо у вас буде капля), потім посуньте її назад у сковороду. У підсумку ви отримаєте гарний жирний омлет, золотисто-коричневий зовні та приємний і кремовий у середині.

Щоб заморозити фріттату: Перекладіть у герметичний контейнер і зберігайте в морозильній камері до готовності. Щоб розігріти, викладіть заморожені шматочки фрітати на деко та випікайте в попередньо розігрітій до 275 градусів F (135 градусів C) духовці 20 хвилин.

Вийміть фріттату з духовки та дайте їй відпочити 5 хвилин. Це дозволяє залишковому теплу м’яко проварити яйце. За допомогою лопатки або тонкого ножа для масла відокремте фрітату від краю сковороди. Струсіть сковороду з боку в бік, щоб звільнити дно сковороди, і переверніть на обробну дошку, щоб нарізати.

Вийміть свій кіш з холодильника та дайте йому нагрітися до кімнатної температури. Це допомагає забезпечити гарне та рівномірне нагрівання кішу. Помістіть ваш кіш на деко та накрийте скоринку алюмінієвою фольгою. Розігрійте кіш у духовці приблизно 15 хвилин, залежно від потужності вашої духовки.

Оцініть статтю