Краще вирізка чи рибай?

Якщо ви віддаєте перевагу м’якій консистенції свого стейка, а не смаку, це ваша нарізка. Я завжди цим спрощую вибір якщо смак є вашим пріоритетом, вам слід вибрати Ribeye. З іншого боку, якщо ви хочете, щоб ваш стейк був маслянистим і м’яким, стейк із вирізки — найкращий вибір.15 квітня 2021 р.

Яловича вирізка вважається найніжнішим шматком яловичини, і це, звичайно, найдорожче. Це частина популярного біфштексу «Ті-боун» або портерхаус, а також вишукане філе міньйон. Ці ніжні стейки чудово підходять для швидкого обсмажування на плиті перед тим, як закінчити в духовці.

Хоча рибай і філе міньйон є двома з найбільш обговорюваних нарізок – і одними з найдорожчих – вони не можуть бути більш різними. Залежно від ваших уподобань щодо стейків, рибай ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу смаку, а філе міньйон є кращим вибором для тих, хто віддає перевагу текстурі.

Смак стейка багато в чому залежить від його жирності. З більшою мармуровістю стейки рибай більш відомі своїм насиченим смаком і текстурою. Однак стейк із філе, витриманий на грилі, може підсилити м’ясистий смак без додавання жиру. І рибай, і філе — надзвичайно ніжні шматки, але Рибай тут має перевагу.

Ці порізи — рибай, Нью-йоркська корейка, і філе міньйон — безумовно, можна назвати найкращими, і мало хто не погодиться. «Філе — найніжніша нарізка, але має найменший смак. Рібай — найсмачніший, але найменш ніжний із трьох, а Нью-Йорк — посередині». Фланнері пояснює.

З трьох стейків, Вирізка є найніжнішою і найменш ароматною. Рібай менш ніжний порівняно з вирізкою, але ніжніший порівняно зі смугою. Рібай також є найсмачнішим серед 3 нарізок.

Оцініть статтю