При якій температурі смажити ростбіф?

Поставте яловичину за допомогою щупа в духовку, коли вона готова 500°F. Смажте його при 500F протягом 5 хвилин за фунт (15 хвилин для смаження 3 фунти). Вимкніть духовку та залиште м’ясо всередині, поки внутрішня температура не досягне 135°F. Дайте йому відпочити 10 хвилин перед різьбленням.

Під час запікання м’яса та птиці встановіть температуру духовки на 325°F (163°C) або вище. Ознайомтеся з наведеними нижче таблицями, щоб дізнатися, як отримувати чудові результати кожного разу, коли ви готуєте.

Не поспішайте: для отримання найкращих результатів печеню з чака слід смажити на слабкому вогні (ми рекомендуємо 300-325 градусів). Так, це займає більше часу, ніж якщо б ви готували його, скажімо, при 450 градусах, але це також забезпечує більш ніжну текстуру та запобігає висиханню м’яса.

Найкраще готувати печеню приблизно одну годину на фунт при температурі близько 325 градусів. Наприклад, включений рецепт призначений для 3-фунтового смаженого чака та приготування близько трьох годин, або поки вилка не стане м’якою. Використовуйте правило однієї години на фунт як орієнтир, а потім довіряйте своїм відчуттям, перевіряючи готовність.

195-200 °F Ми рекомендуємо температуру 195-200 °F / 90-93 °C для ніжного та соковитого запікання. Подавати: видалити лаврове листя та гілочки розмарину. Змішайте частину селери, моркви та цибулі з деякими соками, поки не отримаєте однорідне пюре. Ложкою нанесіть трохи соусу-пюре на кожну тарілку, а зверху викладіть печеню.

Оцініть статтю