Що Біблія говорить про те, що Бог веде вас?

Псалом 37:23-24: «Господь направляє кроки благочестивих. Він захоплюється кожною дрібницею їхнього життя. Хоч і спіткнуться, але ніколи не впадуть, бо Господь тримає їх за руку». Приповісті 16:9: «Ми можемо будувати свої плани, але Господь визначає наші кроки». 17 травня 2017 р.

Приповісті 3:5-6 каже: «Надійся на Господа всім своїм серцем, а на свій розум не покладайся; на всіх своїх дорогах визнавайте Його, і Він спрямує ваші стежки” (Новий переклад короля Якова). Дозволь Богу вести тебе. ВЖИВАЙТЕ ДІЙ! Якщо ви не народилися згори, вам потрібно віддати своє життя Ісусові зараз.

Псалом 37:23 нагадує нам, як Бог любить вести нас у подробицях нашого життя, і Він допомагає нам на цьому шляху, залишаючи «крихти» прямо на виду. «Господь направляє кроки благочестивих. Він захоплюється кожною деталлю їхнього життя».

Псалом 32:8 каже: «Я проведу вас найкращим шляхом для вашого життя». У Бога є необхідна нам мудрість, керівництво та керівництво, але це не станеться автоматично.

Одна з найкращих частин дозволу Богові керувати вашим життям полягає в цьому ти знаєш, що з тобою все буде добре. Бог не залишить вас, які б жахливі речі не трапилися. Ви так добре знаєте Бога, щодня розмовляєте з ним і відчуваєте його присутність, що знаєте, що він допоможе вам у всьому.

Щоб дозволити Богу вести вашу подорож, вам не потрібно відпускати. Вірніше, потрібно тримайтеся віри, що Бог поведе вас у правильному напрямку та, зрештою, до правильного пункту призначення. Щоб віддати своє життя Богові, вірити в Бога і шукати Божого керівництва, це все, що потрібно.

Оцініть статтю