Що добре поєднується з каштанами?

Зокрема, добре поєднуються ці осінні фрукти сухофрукти, родзинки і вони ідеальні для більш домашніх начинок, в яких ви можете вирішити, використовувати запечені або варені каштани.

Вино та каштани — це класичне поєднання популярних традицій, особливо в сільській місцевості Північної Італії. І коли потрібно вибрати правильне вино до варених або смажених каштанів, ми завжди говоримо про молоді червоні вина, можливо, нові, часто навіть ігристі, як вино Ламбруско, легкі та питні.

Відмінними поєднаннями є: 15 каштанів варені або смажені (близько 100г) з порцією морського язика з волоськими горіхами та зеленим салатом. 15 варених або смажених каштанів з порцією лосося та овочевим соусом.

Мало того Bonarda для смажених каштанів, а також Lambrusco, Sangue di Giuda, Barbera del Monferrato та Barbera d'Alba. Гуляти вулицями міста з пакетиком ще киплячих смажених каштанів і потягувати шипуче молоде вино – найкращий вибір! Каштани та вино: але не тільки нове!

Зберігати каштани краще плетені кошики або джутові або бавовняні мішки. Завжди надягайте черевики та рукавички. Навіть там, де стежка пологіша, щоб зібрати каштани, завжди потрібно йти трохи далі в ліс, тому легко зіткнутися з крутішою та вологішою місцевістю.

Каштан – типовий осінній плід, який містить усі аромати лісу. Тому ідеально закінчувати трапезу наприкінці трапези на високій ноті, особливо якщо інші страви залишаються на «осінній» тематиці та містять типові продукти цього сезону, тому гарбуз, гриби, а також сири та дичина.

Оцініть статтю