Що Ісус говорить про просте життя?

Луки 12:15 – Остерігайтеся жадібності Ісусове застереження щодо жадібності є закликом до простоти. Наше життя визначається не майном, яке ми накопичуємо, а любов’ю, якою ми ділимося, і життями, до яких торкаємося.2 березня 2024 р.

Усе своє життя та служіння Ісус будував на ідеї простого життя, яке знаходиться в «руках Бога». «Не беріть зайвої сумки чи туніки» (Марка 6:8-9). Він сказав своїм учням, коли відсилав їх. Бог би подбав про них. Він заохочував їх: «Не бійтеся тих, хто може вбити тіло» (Матвія 10:28).

Оскільки Ісус вів просте життя, він міг справді зосередитися на найважливішому. Він зробив стосунки з іншими пріоритетом (проводити час зі своїми учнями, ділитися доброю новиною з «грішниками» та тими, хто хотів почути про Бога, витрачати час на зцілення та вигнання демонів тощо).

Матвій 6:22-24 Ісус закликає до цілеспрямованості! Навчання тут передбачає простоту намірів у житті людини. У світлі вірша від Матвія 6:33 вірш 24 показує, що ми повинні зосередити свою увагу на нашому найвищому пріоритеті.

Це просте християнське життя відпустити все, що заважає нам ходити з Богом, і відкрити свої обійми, щоб обійняти Бога; звільняючи себе, щоб жити життям повної відданості та послуху Богові.

Вести християнський мінімалістичний спосіб життя означає зосереджуватися на простоті та задоволенні. Це засновано на ідеї, що мати менше речей і зосередитися на тому, що справді має значення в усіх аспектах життя, може привести до більшої радості, спокою та задоволення.

Оцініть статтю