Що Ісус сказав про життя в достатку?

Івана 10:10 – “Злодій приходить лише для того, щоб вкрасти, убити та знищити. Я прийшов, щоб вони мали життя і мали його вдосталь.” Івана 10:28 – «Я даю їм життя вічне, і вони не загинуть повік, і ніхто не вихопить їх із Моєї руки». 2 грудня 2022 р.

Життя любові, радості, миру, терпіння, доброти, вірності, співчуття, смирення, ентузіазму, впевненості, чесності, стосунків з Богом. Рясне життя сповнене тих речей, які неможливо купити за гроші, і все це походить від Бога, який є давцем усіх благ.

Достаток природним чином переповнює Івана 7:38, NASB: “'Хто вірує в Мене, як сказано в Писанні, «з його нутра потечуть ріки води живої».” І це глибоке й глибоке відчуття нашої невід’ємної цінності завдяки Ньому вибухатиме, переповнюватиметься та створюватиме ще більше достатку, щоб насолоджуватися оточуючими!

Походження. Термін «життя з надлишком» походить з біблійного вірша Івана 10:10б, «Я прийшов, щоб вони мали життя, і щоб мали з надлишком». «Більш рясно» означає мати надлишок чогось. «Рясне життя» означає життя в його повноті радості та сили для духу, душі та тіла…

Він називає себе «воротами/дверями» для овець. І ворота поставлені проти злодіїв, що крадуть, і вбивають, і нищать. Ворота роблять протилежне тим злодіям- вона дарує, створює життя, відбудовує та примиряє– він створює достаток там, де ми боїмося нестачі.

Христос обіцяв рясне життя тим, хто слідував за добрим пастирем. Він сказав, що кожен, хто дивиться на Сина і вірує в Нього, матиме вічне життя і воскресне в останній день. Христос постійно пропонує надію, мир, радість і сенс. В Івана Ісус не просто пропонує вічне життя після смерті.

Оцініть статтю