Що краще: майларові пакети чи пакети з вакуумною герметизацією?

У лавсанових пакетах можна зберігати практично будь-який тип твердої їжі. Вони особливо добре працюють із сухими продуктами, такими як чіпси, горіхи чи пластівці, а також з усім, що може пошкодитися сонячним світлом. Це особлива перевага a майларовий мішок над вакуумною герметизацією оскільки непрозорі пакети можуть допомогти подовжити термін зберігання ваших продуктів.

Продукти, які НЕ слід упаковувати в майларовий пакет (з поглиначем кисню) Коричневий рис має високий вміст олії та короткий термін зберігання. Продукти з високим вмістом вологи або олії, такі як родзинки, горіхи, гранола, шоколадна стружка, печиво та крекери, НЕ підходять для тривалого зберігання в майларовому пакеті.

Ні, вам не потрібні поглиначі кисню під час вакуумного запаювання. Цей тип упаковки видаляє все повітря зсередини пакета та запобігає його контакту з продуктом.

Деякі негативні сторони включають: Потрібні спеціальні сумки – Пристрої для вакуумного запаювання потребують спеціальних пакетів, і ці витрати з часом можуть збільшитися. Пакети, які не можна використовувати багаторазово. Багато пакетів не можна використовувати багаторазово. Тому придбання купи одноразових контейнерів може коштувати дорого, не кажучи вже про те, що це шкідливо для навколишнього середовища.

Але якщо я тримаю його та натискаю на ущільнення. Знову це запечатає це навіть через майлар. Оскільки більшість вакуумних запаювачів не можуть дуже добре запечатати майларові пакети, для цього потрібно більше тепла, ніж те, що забезпечує більшість із них.

Якщо зберігати каву в лавсанових пакетах із належним ущільненням, вона може зберігатися до 1-2 роки або навіть більше, зберігаючи свіжість і смак.

Оцініть статтю