Що краще яблучний сироп або арахісове масло?

Незважаючи на варіанти без цукру, такі як багато видів арахісового масла, ці начинки не є кориснішими. Вони містять багато (насичених) жирів. У деяких дієтах яблучний сироп і фруктові посипання вважаються «здоровішими» начинками для бутербродів. Але ніщо не може бути дальшим від істини.3 січня 2023 р

Горіхи та горіхове масло та арахісове масло зі 100% арахісом або горіхами, без додавання солі та цукру. Домашній хумус (намазка з нуту) або інша намазка з квасолі без солі. Риба, така як лосось, скумбрія, форель, тунець або оселедець.

Наскільки здоровий яблучний сироп? Не шкідливо для здоров’я, але й не дуже здорово. Яблучний сироп містить 52% цукру. Отже більше половини і трохи менше варення (в середньому містить близько 60% цукру).

Нежирний і з високим вмістом білка намазка на хліб є ідеальним, оскільки білки важливі, а ви просто як жири дають гарне відчуття ситості.

  • Варене яйце або омлет.
  • Хумус.
  • Творог.
  • Нежирний сир.
  • Нежирний сир.
  • Копчене м'ясо.
  • Філе птиці.
  • Ростбіф.

Яблучний сироп містить багато яблук, тому він ідеальний продукт для цього. Перевага яблучного сиропу в тому, що в ньому багато заліза, що також важливо при схудненні. Якщо у вашому організмі занадто мало заліза, ви часто відчуватимете втому та швидку задишку під час тренувань.

Кажуть, що яблучний сироп корисний, оскільки містить багато заліза. Але він також містить багато цукру, тому його немає в «Колесі п'яти».. Сьогодні більшість яблучних сиропів — це яблучні сиропи для промивання. Промивні яблучні сиропи містять від 55 до 70% цукру.

Оцініть статтю