Що кваліфікує вас як гурмана?

Гурмани знати щось про шеф-кухарів, стилі приготування чи методи цих ресторанів. Вони також знають про якість та походження їжі, яку споживають. 25 травня 2012 р

Гурман зазвичай проявляє глибокий інтерес до всього спектру їжі, від її історії та походження до останніх тенденцій у кулінарії та презентації. Вони часто шукають історію того, що є на їхній тарілці, прагнучи дізнатися про традиції та методи, які визначають різні кухні.

Справжні гурмани люблю спостерігати за тим, як готують і їдять їжу. Це дає натхнення та майже таке ж задоволення, як їсти його самостійно. Вам сподобаються кулінарні шоу, туристичні шоу про їжу, кулінарні журнали, кулінарні блоги та, ймовірно, стежитимете принаймні за кількома акаунтами в соціальних мережах, присвячених їжі.

У вас повна шафа рецептів Бути гурманом не означає просто їсти в п’ятизіркових ресторанах кожного дня. Це також означає, що ви розумієте їжу та отримуєте задоволення від того, щоб з нею поводитися, готувати з нею та відчувати зусилля, які докладаєте для приготування власних страв.

Людина, яка ретельно стежить за калібром і якістю своєї їжі, незалежно від ціни (хороший смак, низька ціна їсть до калібру Мішлена, їсть дорого) і ніколи не погоджується на посередність. Імо, визначення БредДжілла №1 – це остаточне визначення гурмана.

Гурман є людина, яка має палкий або витончений інтерес до їжі, і яка їсть їжу не лише з голоду, але й як хобі.

Оцініть статтю