Що люди клали в горщики?

Глиняні глини, або «консервовані кухлі», використовувалися на домашніх кухнях перед охолодженням для зберігання та збереження таких продуктів, як масло, солоне м'ясо, мариновані овочі. Чашки виготовлені з кераміки, яка є непористою керамікою, водонепроникною навіть без глазурі.

Традиційно, і до появи холодильного обладнання, на американських кухнях використовувалися кухлі для зберігання харчових продуктів, таких як вершкове масло, солоне м'ясо і мариновані овочі. Чашки незмінно виготовлялися з кераміки, міцної, економічної кераміки, яка залишається водонепроникною навіть без глазурі.

Якщо ви не знайомі з глиняним посудом, до появи холоду глиняний посуд використовувався на американських кухнях для зберігання таких харчових продуктів, як масло, солоне м'ясо, мариновані овочі. Чашки зазвичай виготовляли з кераміки, міцної, економічної кераміки, яка залишається водонепроникною навіть без глазурі.

Спочатку використовувався керамічний глиняний посуд для зберігання швидкопсувних продуктів, таких як масло, солоне м’ясо та мариновані овочі.

У наших горнятках ми можемо обидва квасити і маринувати Ми можемо: Ферментувати сирі овочеві суміші, такі як квашена капуста та кімчі. Готуйте ферментовані приправи, наприклад гострий соус чилі. Квасити або маринувати цілі або нарізані овочі – наприклад, огірки, цвітну капусту, моркву та буряк.

разом, вартість антикварного керамічного посуду коливається від 500 до 400 000 доларів. Проте фактичні продажні ціни на старовинний глиняний посуд залежать від того, чи має він відомий кобальтово-синій дизайн. Виходячи тільки з цієї змінної, продажні ціни поділяються на дві загальні групи.

Оцініть статтю