Що мені потрібно знати про wine як сервер?

З серверами слід ознайомитися загальні дегустаційні примітки (що охоплюють аромат і смак), тіло вина (важке, середнє або легке), а також найкращі поєднання їжі для цього вина. Таким чином, сервери будуть добре підготовлені, щоб порекомендувати у вашому меню, скажімо, Каберне Совіньйон зі стравами на грилі та запеченим м’ясом.

Щоб наповнити склянку, офіціант повинен знаходитися праворуч від клієнта, тримаючи пляшку в руці, стежачи за тим, щоб не приховати етикетку. Потім їм необхідно наповнити келихи: для червоних вин – наполовину, для білих – на третину. Після того, як вино подано, щоб підняти пляшку, її потрібно повернути над келихом.

10 речей, які ви повинні знати про вино

  • Етикетки можуть розповісти вам БАГАТО! …
  • Ціна не завжди є показником якості. …
  • Більшість вин, які продаються на ринку, призначені для негайного вживання. …
  • Найкращий спосіб навчитися – сьорбати! …
  • Виноград з різних регіонів матиме різний смак. …
  • «Чисте» вино — це не річ. …
  • Вино суб'єктивне.

Після того, як господар схвалить вино, розлийте його за годинниковою стрілкою навколо столу жінкам спочатку, чоловікам другим і господарю останнім. Налийте кожну склянку приблизно на дві третини, стежачи, щоб пляшка не торкалася скла. Поставте червоні вина на стіл перед господарем.

', а потім наливає невеликий зразок для перевірки, перш ніж подати іншим гостям. чому це відбувається На жаль, не перевірити, чи подобається вам це чи ні! Це насправді щоб ви могли перевірити, чи є у вина якийсь дефект (більше про вина вина від мене в майбутніх оновленнях).

Оцініть статтю