Що можна їсти на сніданок, якщо ви не глютен?

Більшість людей з целіакією можуть їсти овес. Овес може бути поживним доповненням до безглютенової їжі, наприклад, у вигляді каші або хліба. Завжди вибирайте овес і продукти з вівса, які позначені текстом «Без глютену» або символом «Схрещене вухо».

Ось 30 порад щодо сніданку без глютену:

  • Палео каша. …
  • Яєчні кекси. …
  • Сирні тарілки.
  • Обгортання: одне яйце, 1 чайна ложка лушпиння клітковини, 1 столова ложка насіння льону і ложка сметани. …
  • Турецький йогурт, кілька ложок сиру, трохи ванільної пудри, подрібнені горіхи і ягоди.
  • смузі. …
  • Млинці з 2-3 яєць, 2-3 столових ложки збитих вершків, 1 чайної ложки кориці + ягоди і йогурт.

Овес є в собі без глютену, але може забруднені іншими видами зерна під час збирання, транспортування чи помелу, т овес який обробляється і не контактує з іншими видами зерна, може бути зазначено як без глютену.

В якості компенсації ви можете вибрати природно безглютенові продукти, такі як картопля, рис, кукурудза, кіноа тощо. Є також спеціальні продукти, такі як безглютенові макарони, хліб і тістечка.

Для тих, хто погано переносить глютен, є спеціальні безглютенові продукти. Крім того, велика частина того, що ми їмо, природно не містить глютену, включаючи картоплю, рис, кукурудзу, кіноа, м’ясо, фрукти, овочі, яйця та молоко.. При підозрі на целіакію береться аналіз крові, якщо він показує целіакію, іноді достатньо для постановки діагнозу.

Наприклад, в салатних барах. Не смажте разом безглютенову їжу та продукти, що містять глютен, наприклад, картопля фрі не містить глютену але забруднюються глютеном, якщо їх смажити в тій же олії, що й нагетси. Не залишайте безглютеновий хліб попереду, розморожуйте або випікайте в той же день, оскільки хліб швидко висихає.

Оцініть статтю