Що можна їсти з соусом тартар?

Зазвичай подається з морепродуктами , але повірте мені: ця смачна приправа може зробити набагато більше. Останнім часом я використовую його як соус до моєї хрусткої цвітної капусти у фритюрниці, і залишки ніколи не пропадають даремно. Соусом змащуємо бутерброди, накладаємо на запечену картоплю, поливаємо запечені овочі.

Соус тартар, безумовно, відмінно підходить домашні рибні палички , але він також смачний з курячими нагетсами, картоплею фрі, креветками з часниковим маслом або гамбургерами з тунцем. А оскільки це просто майонез зі смаком лимона та кропу, його також можна використовувати як намазку на бутерброди та обгортання!

Соус тартар необхідний під час приготування наших крабових котлет у стилі Меріленд. Я люблю подавати соус тартар печені овочі . Мені особливо подобається занурювати запечену солодку картоплю фрі або ці запечені шматочки картоплі в соус. Смачна також смажена цвітна капуста.

Родом з невеликого регіону на півдні Японії, Курка Нанбан (チキン南蛮), колись відносно невідома страва, стала одним із найпопулярніших способів насолодитися смаженою куркою (карааге) у країні. . Страва готується зі смаженої курки, приправленої солодким і гострим соусом нанбан, і подається з вершковим соусом тартар для завершального штриху.

Його широко вживають як приправу разом із такими інгредієнтами, як соління, цибуля та петрушка. Соус тартар доповнює смак риби та інших морепродуктів . Надає рибі, креветкам або іншим морепродуктам насичений кремовий вигляд. Його також можна поласувати з куркою.

Оцініть статтю