Що означає Ісая 57-15?

Христос єдиний, через Кого Високий, Той, Чиє ім’я Священне, перебуває з розкаяними та смиренними (57:15). Смерть Христа є поясненням того, чому Бог може звільнити винних людей, не знімаючи звинувачень. 21 жовтня 1984 р.

Бог обіцяє жити з тими, хто кається у своїх гріхах і смиренно визнає, що вони нездатні врятуватися.; 2) БОГ БАЖАЄ ЖИВИТИ ЗЛАМАНОГО. – Той, хто зламав свій дух смутку за гріхи і покинув їх, отримає розраду і спасіння.

Ці іменні прикметники підкреслюють аспект або чесноту самого Бога. Коли він називає себе «the Високий» говорить нам, що Він є «Всевишній Бог» (HB. El-Elión). І коли він повідомляє нам, що Він є « Піднесений», він намагається дати нам зрозуміти, що Він є більшим, важливішим, унікальним і Суверенним Богом.

мати a зламаний дух це бути слухняною людиною, скромний, який визнає свою потребу в Богові, який визнає свої помилки, не є впертим чи впертим, є людиною, яка слухає, дозволяє Богові формувати себе та віддає свою волю, і саме тут Бог може показати свою силу.

Ісая У ньому йдеться про те, що станеться з ними через їхні гріхи, і вказується, що часто нас карають за гріхи, які ми робимо, як і через них. Це також говорить про те, що Господь зробить для тих, хто залишиться вірним.

Ісая 57:15. Подивіться на те, що говорить Бог, і спробуйте зрозуміти це: «Я живу… з упокореними та смиренними духом» (57:15). Бог перебуває з розкаяною людиною. Розкаяний означає «розкаяні», упокорені власними гріхами та невдачами, шукаючі Бога .

Оцініть статтю