Що означає Римлянам 4/21?

ESV повністю переконаний, що Бог міг виконати те, що обіцяв. NIV був повністю переконаний, що Бог мав силу виконати те, що Він обіцяв. NASB і будучи повністю впевненим, що те, що Бог обіцяв, Він також міг виконати.

Римлянам 4:20–21 дає приклад віри Боже, збережи нас від невірства. Боже, зроби нас сьогодні людьми віри, які вірять Твоїм обіцянкам, які вірять Твоєму слову. Допоможи нам зміцнитися у нашій вірі для Твоєї слави. Допоможи нам сьогодні повністю повірити, що ти здатний зробити те, що обіцяв зробити.

Якщо ми не розуміємо Бога як творця і постачальника, якому потрібно поклонятися, ми не зможемо прийти до правильного розуміння того, як працює Всесвіт. Наші думки про все марні, нічого не варті з квадратів. Марні роздуми ведуть до неправильних висновків і, зрештою, до затьмарення сердець.

Бог завжди виконує свої обіцянки, навіть ті, які здаються нам нездійсненними. Бог пообіцяв Аврааму, що він стане батьком народів, незважаючи на те, що йому було сто років і він був бездітним, навіть незважаючи на те, що Сарра пережила дітородний вік. Авраам вірив, що для Бога немає нічого неможливого.

До римлян 4 досліджується приклад Авраама та дивовижний Божий дар оголосити Авраама праведним виключно на основі його віри. Ця заява була дана за багато років до того, як Авраам був обрізаний, завдяки чому Авраам став батьком усіх, хто вірить у Бога вірою.

Ісус пояснює, що коли Його місію буде завершено, це поклоніння не обмежуватиметься жодним місцем на землі. Це було б таким же суперечливим для євреїв, які надавали великого значення фізичному храму.

Оцініть статтю