Що означає XOXO 💋?

Дизайн: Фалак Ходжа. XOXO означає "обійми та поцілунки«X означає поцілунок, а O означає обійми. Цей скорочений термін був популярним в лінгвістичній історії протягом тривалого часу — багато хто пов’язує XOXO з вираженням любові до друга, романтичного партнера або члена сім’ї.

обійми та поцілунки Досить загальновідомо, що "XOXO" означає "обійми та поцілунки." Згідно з визначенням Dictionary.com, цю фразу зазвичай сприймають як "безтурботний спосіб вираження прихильності, щирості чи глибокої дружби".');})();(function(){window.jsl.dh( 'xbe4ZpayHK2IwbkPo8DfgAk__33','

Незважаючи на складне походження цих символів, сьогодні загальновизнано, що XOXO означає «обійми та поцілунки.” У Сполученому Королівстві використання XX (що означає «поцілунки») як підпис є особливо популярним, хоча ця практика залишається менш поширеною в Північній Америці, де XOXO є більш поширеним формулюванням.

обійми та поцілунки Xoxo – це абревіатура від обійми та поцілунки. Це також неофіційний термін, який використовується для вираження щирості, віри, любові чи доброї дружби в кінці письмового листа, електронної пошти чи текстового повідомлення. Іноді його можна записати як XO.');})();(function(){window.jsl.dh('xbe4ZpayHK2IwbkPo8DfgAk__47','

Залежно від ваших стосунків із відправником, це може бути дружній або платонічний жест, кокетливий спосіб попросити обіймів і поцілунків у закоханого, або справжній вияв любові та туги від романтичного партнера.

Ви можете написати "XOXO", щоб означати "обійми та поцілунки, але чи знаєте ви, як ці символи отримують своє значення?

Оцініть статтю