Що покращує смак моркви?

Використання засобів для покращення смаку м'ята, майоран, маленький лавровий лист, чебрець, натертий корінь імбиру, подрібнена цибуля, кріп або петрушка.

Морква набуває свого фірмового смаку сполуки, які називаються терпеноїдами. Деякі терпеноїди можуть мати гіркуватий смак, а морква, яку ми сприймаємо як приємну, має хороший баланс між солодкими терпеноїдами та трохи гіркими.

Хоча профілі смаку моркви можуть дещо змінюватися залежно від її розміру, кольору та способу вирощування. Як правило, якщо ви хочете підсилити смак моркви, вона зазвичай добре поєднується з такими речами, як імбир, часник, мед, цукор, клен і цитрусові, такі як лимон і апельсин.

Смакові сполуки, знайдені в моркві Солодкість моркви пояснюється наявністю багатьох цукрів, таких як глюкоза, фруктоза та сахароза.. Жорсткість, з іншого боку, викликана леткими терпеноїдами, такими як терпінолен і мірцен, які можна знайти на рівні концентрації 5-200 pm.

мед Трохи меду підкреслює їх природну солодкість. Для мене смажена морква є ідеальним овочевим гарніром. Їх легко зробити, але вони також неймовірно смачні. Гаряча духовка підсилює природну солодкість моркви, робить її м’якою та ніжною, з легкими хрусткими карамелізованими краями.');})();(function(){window.jsl.dh('JiK5Zuj9Da6RwbkPiMmQ4Qw__40','

Приправа до моркви — чудовий спосіб підкреслити її смак. Для простої та універсальної приправи, натерти сіллю, перцем і часником. Для більш зеленого смаку додайте розмарин, петрушку, кмин або коріандр. Або, щоб підкреслити їх свіжий, деревний смак, додайте трохи анісу.

Оцініть статтю