Що поставити на стіл у новорічну ніч?

Що стосується столових приборів, етикет вимагає, щоб вони розташовувалися всередину і зліва направо: зліва з пластина нормальна виделка і це з риба, праворуч буде ніж, з лезо всередину, а ложка – столовий прилад для сири та десерти зверху горизонтально.

Від сочевиці, обов’язкової в поєднанні з котекіно, до рису, талісмана на щастя par excellence; від перцю чилі, «протиотрути» від лихого ока, до винограду, якого необхідно з’їсти не менше дванадцяти зерен (стільки, скільки місяців у календарі), ось продукти, які ні вони можуть міс – Особливо цього року!

Ви можете створити a центральна частина живими квітами, можливо, білими чи червоними, або використовуйте рослини та гілочки падуба, щоб нагадати про атмосферу Різдва, яка все ще витає в повітрі. Навіть a центральна частина виготовлені із соснових шишок, свічки та ялинкові прикраси можуть бути оригінальним і яскравим вибором.

Спочатку ви повинні вибирайте білу скатертину, а не червону чи кольорову. У нас, правда, святкова пора, але етикет стверджує, що кольорові скатертини зовсім не ошатні. Серветку можна класти як праворуч, так і ліворуч від тарілки, але використовуйте тільки тканинні, а не паперові.

Їжа, яка приносить удачу Новорічний стіл

  1. СОЧЕВИЦЯ. Чим більше ви їсте, тим більше грошей/удачі у вас буде. …
  2. ЧІЛІ. Червоний ріг є дуже поширеним амулетом в Італії, особливо в областях Кампанії та Неаполя, від лихого ока. …
  3. БОБИ. …
  4. РИС. …
  5. СВИНЯ …
  6. ЗЕЛЕНІ ОВОЧІ. …
  7. локшина. …
  8. МАНДАРИНИ.
Оцініть статтю