Що стосується столових приборів, етикет вимагає, щоб вони розташовувалися всередину і зліва направо: зліва з пластина нормальна виделка і це з риба, праворуч буде ніж, з лезо всередину, а ложка – столовий прилад для сири та десерти зверху горизонтально.
Від сочевиці, обов’язкової в поєднанні з котекіно, до рису, талісмана на щастя par excellence; від перцю чилі, «протиотрути» від лихого ока, до винограду, якого необхідно з’їсти не менше дванадцяти зерен (стільки, скільки місяців у календарі), ось продукти, які ні вони можуть міс – Особливо цього року!
Ви можете створити a центральна частина живими квітами, можливо, білими чи червоними, або використовуйте рослини та гілочки падуба, щоб нагадати про атмосферу Різдва, яка все ще витає в повітрі. Навіть a центральна частина виготовлені із соснових шишок, свічки та ялинкові прикраси можуть бути оригінальним і яскравим вибором.
Спочатку ви повинні вибирайте білу скатертину, а не червону чи кольорову. У нас, правда, святкова пора, але етикет стверджує, що кольорові скатертини зовсім не ошатні. Серветку можна класти як праворуч, так і ліворуч від тарілки, але використовуйте тільки тканинні, а не паперові.
Їжа, яка приносить удачу Новорічний стіл
- СОЧЕВИЦЯ. Чим більше ви їсте, тим більше грошей/удачі у вас буде. …
- ЧІЛІ. Червоний ріг є дуже поширеним амулетом в Італії, особливо в областях Кампанії та Неаполя, від лихого ока. …
- БОБИ. …
- РИС. …
- СВИНЯ …
- ЗЕЛЕНІ ОВОЧІ. …
- локшина. …
- МАНДАРИНИ.