Що потрібно для копчення м'яса в домашніх умовах?

Багато хто вважає вишня коптильна деревина par excellence (особливо підходить для м’яса), але бук, яблуня, апельсин і слива також широко використовуються для надання більш делікатного смаку або дуб, ясен, дуб, шовковиця та волоський горіх для більш помітного та рішучого аромату.

Деревина для копчення м’яса: можна використовувати різні види деревини. Найбільш часто використовуваною деревиною є деревина бук, гікорі, яблуня, гікорі або сосна. Ця деревина має інтенсивний смак і солодкий аромат, який добре доповнює м’ясо.

Як палити за допомогою гриля Розпаліть вугілля та вставте деревину та ароматні трави, які ви бажаєте. Зачекайте, поки вогонь розгориться і з’явиться рясний дим. Поставте решітку з продуктами дим на найвищу полицю, відсунувши від вогню. Накрити кришкою і залишити дим.

Дуже проста домашня система: візьміть вок або каструлю з високими товстими краями, покладіть на дно екологічне вугілля та ароматні трави, потім запаліть їх. Помістіть на нього стійку від духовку на сковороду і покладіть їжу зверху: накрийте такою кришкою від Не пропустіть дим.

Копчення впливає на їжу через тепло і дим. Є два способи копчення м'яса: Холодне копчення: від 24 до 48 годин при температурі 20-30°C. Гаряче копчення: потрібно лише кілька годин при температурі 60-80°C.

The процес d'куріння Завдяки повільному, неповному та безполум’яному згорянню деревини та ароматичних трав, дим, що утворюється, містить і передає в їжу речовини з антимікробною дією. як феноли, карбоніли та органічні кислоти, а на жирах антиоксидантні речовини як фенольні сполуки.

Оцініть статтю