Що провокує запаморочення?

Запаморочення може виникнути в результаті запалення внутрішнього вуха, що називається лабіринтитом і вестибулярним невритом. Збудником зазвичай є віруси. Найпоширеніші фактори віруси грипу, кору, краснухи, герпесу, паротиту, поліомієліту, гепатиту та EBV. Поряд із запамороченням може виникнути втрата слуху.

Ті, у кого запаморочення слід уникати жирної і гострої їжі. Важливе значення для лікування запаморочення має здорове харчування. Продукти, які викликають запаморочення, включають надмірно солодкі та надмірно солоні продукти. Харчування має великий вплив на запаморочення.

Запаморочення більше Це спостерігається при будь-якій проблемі в роботі балансу у внутрішньому вусі та проблемах, які виникають у певних частинах мозку.. Запаморочення, найбільш помітний симптом запаморочення, зазвичай спричинене доброякісним пароксизмальним позиційним запамороченням (BPPV) і лабіринтитом.

запаморочення Які продукти не можна вживати пацієнтам?

  • Продукти з високим вмістом жиру, такі як гамбургери та картопля фрі
  • заморожені продукти,
  • Фасована готова їжа,
  • Сильно солоні продукти
  • Продукти, що містять трансжири
  • Продукти, що підвищують холестерин,
  • Необхідно уникати напоїв і продуктів з високим вмістом кофеїну.

Запаморочення – поширена проблема зі здоров’ям, яка викликає порушення рівноваги. Дієта відіграє вирішальну роль у лікуванні цього розладу. Особливо Слід уникати таких продуктів, як цукор, надмірна кількість солі та жирна їжа.. Збалансоване, здорове харчування може допомогти полегшити симптоми.

Оцініть статтю